fredag 4. mars 2011

"Kjolen som kler alle" Utrolig men sant :) ? :)

Var inne på www.klikk.no og kikka litt.
Kom over et innlegg som sier at det finnes en kjole som kler alle kvinners fasonger, og da ble jeg litt skeptisk, hehe. 

Klikk.no skriver at

"Omslagskjolen får fram det beste ved alle kroppsfasonger og størrelser"

Hentet fra klikk.no


Dette her skulle jeg gjerne sett med egne øyne for å kunne tro. Har liten tro på at en kjolefasong virkelig kan passe alle kvinner uansett om man er en  XXXL, eller XS størrelse. Nekter bare og tro det.

Jeg har selv i løpet av det siste året gått ned veldig mange klesstørrelser, fra ca XXL til ca M. og vet at det er STOOOR forskjell på de to kroppene/fasongene. Har enda ikke funnet et og samme plagg som har kunnet passe meg før og nå. (Så klart i to forskjellige størrelser)

Men så klart jeg skal aldri si aldri, hehe.  Håper jo det stemmer for da bør jo alle kvinner uansett størrelse og kroppsfasong, finne seg en kjole de virkelig kan føle seg fin og vel i :))  Løp og kjøp, hehe. 



Klikk.no skriver videre:  (innlegget under er hentet fra KLIKK:NO)

Glem den lille sorte kjolen. Om du skal kjøpe en kjole som framhever kroppen din uansett størrelse - er det omslagskjolen.

Framhever timeglassfiguren

En omslagskjole er, som navnet tilsier, en åpen kjole hvor delene foldes over hverandre og knytes sammen i livet.
Dette gir en veldig flatterende fasong til alle typer kvinnekropper. Knytingen i livet gir draperinger som setter fokus på midjen og gir inntrykk av en smalere figur.
Omslagskjolen kamuflerer enkelt de vanligste problemområdene kvinner har, enten det er magen, brystene, rumpa eller lårene.
Utringningen er v-formet, noe som gir en slankende effekt, og derfor passer perfekt om man er formfull eller har store bryster.
Kjolen er smal der kroppen er smalest, og går utover fra midjen og ned. Derfor skaper den en fin balanse om man har en typisk pærefasong.

Gir fasong til smale kropper

Selv om omslagskjolen er spesielt flatterende på formfulle kvinner, passer den like fint til de med smalere figur.
Draperingene i livet gir automatisk former og skaper større kontrast mellom midje og hofter. V-utringningen er også flatterende til små bryster og utringningen kan tilpasses alle størrelser og behov.
Det finnes mange typer omslagskjoler. Velg selv hvilket materiale du foretrekker, eller om du vil ha korte eller lange ermer.
Det viktigste er at kjolen har selve overlappingen og knytingen i livet, som kjennetegner omslagskjolen.
FRA VENSTRE: Liya Kebede, Lauren Conrad, Zoe Saldana og Julia Roberts har lagt sin elsk på omslagskjolen.=
OMSLAGSKJOLE: Liya Kebede, Lauren Conrad, Zoe Saldana og Julia Roberts har lagt sin elsk på omslagskjolen. © Foto: Stella
Kommer i mange varianter
Denne kjolen er like god som den lille sorte kjolen når det gjelder å finne noe som passer til enhver anledning.
Den kan enkelt dresses ned til hverdags med boots eller støvletter og en lang strikkejakke over. Kjolen er en selvfølge om man skal ut på middag eller fest, da med høye hæler til.
Mange tenker automatisk på den ensfargede kjolen i jersey når de hører ordet omslagskjole, men her er det bare å bruke fantasien.
Flere av kjendisene velger seg glitrende paljettkjoler i denne fasongen på den røde løperen. Den siste tiden har det også vært en kortere variant som har vært favoritten blant stjernene.
Finn en variant som passer deg og din kropp best, og tilpass tilbehøret etter din favorittkjole.
OMSLAGSKJOLE: Jennifer Love Hewitt, Beyonce Knowles, Eva Mendes og Audrina Patridge.=
OMSLAGSKJOLE: Jennifer Love Hewitt, Beyonce Knowles, Eva Mendes og Audrina Patridge. © Foto: Stella
FRA VENSTRE: kjole fra Winter Kate (kr 1250) kjole fra Vila (kr 350), kjole fra Diane von Furstenberg/shopbop.com (kr 3050)=
FRA VENSTRE: Kjole fra Winter Kate (kr 1250) kjole fra Vila (kr 350), kjole fra Diane von Furstenberg/shopbop.com (kr 3050) © Foto: produsenten
FRA VENSTRE: Kjole fra Dr.Denim (kr 799), kjole fra HogM (kr 299), Whyred (kr 3359).=
FRA VENSTRE: Kjole fra Dr.Denim (kr 799), kjole fra HogM (kr 299), Whyred (kr 3359). © Foto: produsenten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar