torsdag 3. mars 2011

Flink Pike med Pernille Sørensen

Hadde gleden av å feire bursdagen min, forrige lørdag på Drammens Teater, hvor jeg så forestillingen FLINK PIKE med PERNILLE SØRENSEN.
Showet varte i ca 90 minutter og latteren satt løst hos de fleste. Spesielt den kvinnelige delen av publikum.
Pernille har en egen evne til å få med seg publikum med sin sjarm og blide vesen. Man kan se at hun trives på scenen og at dette er noe hun elsker og gjøre.
I showet tok hun for seg mange sjangere innen det å være snill pike. Hun mente selv hun var snill pike under oppveksten sin, og vokste opp i et rekkehus i Bærum. Det mente at det værste hun hadde opplevd der var når en nabo brakk benet i Birkebeinern, hehe.  

Vi kan vel uten problemer kalle Pernille en av de morsomste kvinnene i landet. Hun er selvsikker og intelligent og vet å holde publikum "varme" fra første til siste stund. Hun jobber mest med standup, men er også å se i div tv programmer som Løvebakken, Melonas, 20 spørsmål, ut i vår hage, og hun har t.o.m hatt en statist rolle i Hotel Cæsar. Hun har også spilt mamman til Lillebror i "Knerten og Lillebror" filmene. Man kan trygt si at hun er ei dame som gjør seg bemerket på flere områder innen humor og underholdning. Hun avsluttet showet med et innslag fra vår kjære Kronprinsesse Mette Marit.
 
Pernille på scenen i Drm Teater 26/2. Bildet fra dt.no




Bildet er hentet fra tb.no














Etter min mening var det et bra show, morsomt og underholdene. Pernille er jo ei dame man bare må like :) Smiler og ler hele tiden og får folk til å smile også. Jeg ble ganske støl i kjakan etter all latteren.
Showet varte i 1,5 time, og hun pratet om mye foskjellig. Både barnefødsler, oppveksten sin, om morsrollen, om samliv og hvordan hun var blitt avhengig av formiddagstv og faktisk hadde begynt og like det når hun var i permisjon med sønnen.
  
Pernillle er også for tiden å se i hennes nye tv serie på NRK, ÅSE TO NIGHT. Det er en norsk humorserie om kløning, kjærlighet og kjedsomhet. Her spiller Pernille den single og litt klønete jenta Åse som jobber i en butikk som selger kort til alle anledninger.  Hun dagdrømmer mye om ting hun tenker på og som hun ønsker seg.

Hentet fra nrk.no

nrk.no

Mange har også sett henne parodiere vår egen kronprinsesse Mette Marit, noe hun gjør strålende bra,også er hun jo faktisk slående lik også.








Hun smiler og ler og koser seg sånn på scenen at folk i salen må jo bare ha det bra.

Jeg syntes Pernille er morsom og liker og se henne på tv og scene, og følger med på det meste av det hun gjør.

Tørr nesten si at hun er en av de beste kvinnelige stand up`erne i Norge. Og det kan jeg jo si siden dette er min mening jeg blogger om , hehe.

Pernille er ei allsidig dame som kan more oss på mange måter. Ikke så lenge siden hun var veldig aktuell i filmene om Knerten og Lillebror. Her spiller hun mamman til Lillebror.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar